Portret fotografie

"Your eyes show the strength of your soul."
Paulo Coelho

VELE GEZICHTEN

Een gezicht en een persoon leren kennen, iemands beste kant ontdekken, spelen met licht en locatie… dat maakt portretfotografie ontzettend spannend en ontzettend leuk! Het is bovendien veelzijdig, net als jij. En er zijn tal van redenen te bedenken om eens aandacht te besteden aan een goede portretfoto. Gewoon voor jezelf of voor je werk. Als cadeau voor je ouders of opa en oma. Misschien wil je juist wel samen met vrienden of familie op de foto om een mooi aandenken aan jullie samen te hebben! Of denk simpelweg aan een nieuwe profielfoto voor Facebook, LinkedIn of Tinder. Willen we niet allemaal graag leuk en verrassend voor de dag komen?

Serieus, zakelijk, spontaan, lief, outgoing, creatief… Met een fotoshoot kun je alle kanten op en ik wil je daar graag bij helpen! Daarbij gaan we niet voor dat ene perfecte plaatje. Iedereen heeft tenslotte vele gezichten. Door de combinatie van jouw wensen, mijn blik als fotograaf en één of meer leuke locaties is het resultaat een serie foto’s waarin jij zowel jezelf terug kan vinden als jezelf verrast. Uiteindelijk wil je daaruit zelf je favoriet kunnen bepalen en dat is voor iedereen – afhankelijk van het doel – weer anders!

Wist je dat...

Jouw gezicht heeft 43 spieren die tezamen verantwoordelijk zijn voor meer dan 20 verschillende, leesbare gezichtsuitdrukkingen. Diezelfde spiertjes zijn echter goed voor meer dan 10.000 kleine gelaatstrekjes! Wanneer je bezig bent met portretfotografie ontdek je dat een minuscule verandering net hét verschil kan maken in een foto.

Daar hoef jij je in een fotoshoot natuurlijk geen zorgen over te maken. Wees gewoon jezelf! Het is de kunst van de fotograaf om die blik, die twinkeling of dat ondeugende lachje eruit te pikken.


Fotoshoot op maat voor jou?
nelleke@vannellyphotography.com
(+31) 6 44623176

    

Reis- en natuurfotografie
Cuba

Engeland
Indonesië
Nederland

Singapore
Tanzania

Van Nelly Photography © 2019