Bedrijf in Beeld

BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Er zijn vele redenen te noemen om de ins en outs van je bedrijf op de foto te laten zetten. De voornaamste is het gebruik voor diverse marketingdoeleinden. Een mooie foto van het gebouw, de werkvloer, de mensen of de werkzaamheden zelf kan een online of offline visitekaartje zijn waardoor je meteen een goede indruk achterlaat bij je publiek.

Of misschien wil je mensen juist een kijkje achter de schermen gunnen. In een wereld waarin online perfectie aan de orde van de dag lijkt te zijn, vinden mensen authenticiteit en een persoonlijke en menselijke uitstraling juist steeds belangrijker. Dit kan bijvoorbeeld door de mensen achter je bedrijf te laten zien, de herkomst van je product te benadrukken of ervoor te zorgen dat de hele setting écht en beleefbaar wordt neergezet.

Hieronder vind je enkele van de projecten waar ik aan gewerkt heb. Ieder met een geheel eigen achtergrond en stijl. Heb jij ook interesse om je bedrijf (of bepaalde aspecten daarvan) in beeld te laten brengen? Stuur me dan een berichtje!

CENINGAN RESORT

Ceningan Resort is een boutique PADI duikresort op Nusa Ceningan, een klein eiland voor de zuidoostkust van Bali. Gedurende een half jaar heb ik het social media management van Ceningan Divers en Ceningan Resort onder mijn hoede gehad, waar het fotograferen van alle ins en outs van de duikbusiness een belangrijk onderdeel van uitmaakte.

WESTERWOLDS GOUD

Westerwolds Goud is de naam waaronder Bio-boerderij Landleven in Onstwedde (Groningen) sinds 2018 haar zuivelproducten maakt. Nieuwe producten vragen om een mooie website en daarvoor passende foto’s! Lekkere, ambachtelijke en biologische streekproducten in samenwerking met de natuur, dat is het uitgangspunt! En dat mag je op de foto’s terugzien.

ONE DAY CLINIC

One Day Clinic is een privékliniek gespecialiseerd in de preventie, diagnose en behandeling van seksueel overdraagbare aandoeningen. Hier kun je je snel en 100% anoniem laten testen. Een kliniek mag natuurlijk wel klinisch aandoen, dat straalt tenslotte netheid en hygiëne uit. Tegelijkertijd willen we ook graag warmte en vriendelijkheid zien, zodat je je er snel bij op je gemak voelt.


Ook jouw bedrijf in beeld?
nelleke@vannellyphotography.com
(+31) 6 44623176

    

Reis- en natuurfotografie
Cuba

Engeland
Indonesië
Nederland

Singapore
Tanzania

Van Nelly Photography © 2019