“Gewoon ouderwets lekkere zuivel, zoals het hoort te zijn.”

In Onstwedde (Groningen) wordt door de familie Luring met veel liefde en passie gewerkt op en aan Bio-boerderij Landleven. Een biologisch melkvee- en akkerbouwbedrijf dat al generaties lang in de familie is. Harry en Chonda Luring zetten als 11e generatie de boerderij voort waarbij ze streven naar landbouw en producten met gesloten kringlopen, in samenwerking met de natuur. Dochter Marijke is in 2018 begonnen met de verwerking van zuivel op de boerderij. Kaas, ijs en andere zuivelproducten worden direct na het melken op ambachtelijke wijze, op de boerderij zelf geproduceerd, onder de naam Westerwolds Goud.

Het product draagt de naam van de streek, Westerwolde. Een streek die wordt gekenmerkt door karakteristieke streekdorpen en afwisselende landschappen met bossen, vennen en beken. En door gebruik te maken van lokale grondstoffen – de koeien eten kruiden en grassen van eigen bodem – is de streek terug te proeven in de kaas! “We gaan voor de beste grondstoffen, in plaats van de goedkoopste, ieder ingrediënt is een bewuste keuze.” Aldus Marijke Luring. Zo proef je Westerwolde!

En die traditionele ambacht en natuurlijke herkomst mag natuurlijk terug te zien zijn op de foto’s. Ouderwets lekkere zuivel, zonder poespas. De dames die voor de melk moeten zorgen denken daar echter heel anders over en stelen graag de show tijdens de fotoshoot. Zeg maar “kaas”!


Jouw bedrijf ook in beeld?
nelleke@vannellyphotography.com
(+31) 6 44623176

    

Reis- en natuurfotografie
Cuba

Engeland
Indonesië
Nederland

Singapore
Tanzania

Van Nelly Photography © 2019